Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
ΦΗΓΟΣ Ο.Ε.
Ξύλινα Έπιπλα
για Οικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Βοιωτία

Η εταιρεία μας “Φηγός Ο.Ε.” η οποία εδρεύει στην Βοιωτία, αποτελεί μία μοναδική Ελληνική Μονάδα Παραγωγής Καρέκλας η οποία πλαισιώνεται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο του επίπλου και όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί μια δυναμικά ανοδική πορεία. Πιστοποιήθηκε από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της με ISO2008 και εξακολουθεί να προσφέρει ξύλινα έπιπλα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Στις σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής επίπλων, καθημερινά κατασκευάζουμε με αγάπη και μεράκι παραδοσιακές καρέκλες καφενείου, τραπέζια εστιατορίου, άνετες τραπεζαρίες, έπιπλα κήπου και εξοχής σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες κατασκευάζουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής έχοντας ως κύριο στόχο να αποτελούν ένα κόσμημα για το χώρο σας αλλά και μία ποιοτική επένδυση για την επιχείρησή σας. Ευαισθητοποιημένοι σχετικά με το περιβάλλον χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά χρώματα νερού και όχι χημικά λούστρα.
 
Με έμπειρο προσωπικό και σωστή επιλογή υλικών, οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις ενώ διαθέτουν πιστοποιημένη ποιότητα και αντοχή. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται από τους έμπειρους τεχνίτες, και με τη βοήθεια των εξειδικευμένων μηχανημάτων, είναι σε θέση να σας προσφέρει καρέκλες, τραπέζια και πολλά ακόμα έπιπλα που ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα και αντοχής τους.
 
 
Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, ενώ οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την οικία αλλά και για την επιχείρησή σας. 

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο μας που λειτουργεί στο εργοστάσιό μας στην επαρχιακή οδό Καπαρελλίου - Πλαταιών προκειμένου να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να κάνετε την ιδανική επιλογή.