Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ψάθινες καρέκλες, καρέκλες καφενείου, καρέκλες εστιατορίου,καρέκλες Θήβα. Ξύλινα έπιπλα, καρέκλες από οξιά, ψάθες, πολυθρόνες σκηνοθέτη, καρεκλόπανα σκηνοθέτη, σκηνοθέτη πολυθρόνα Πάφος, σκηνοθέτη σκαμπό, σκαμπό χαμηλά, σκαμπό μπαρ, σκαμπό μπάρ χωρίς πλάτη ,εκκλησιαστικές καρέκλες- ξυλόγλυπτες καρέκλες - στασίδια εκκλησίας, πολυθρόνες εκκλησίας, τραπέζια εστιατορίου, τραπέζια καφενείου, τραπέζια ταβέρνας, καρέκλες ταβέρνας, τραπέζια μπαρ - πάσο, Ξύλινες Καρέκλες Θήβα, Καρέκλες Καφενείου Λιβαδειά, Καρέκλες Σκηνοθέτη Ναύπλιο, Σαμπό μπαρ Τρίπολη, Ξύλινα Έπιπλα Χαλκίδα, 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα: Λιβαδειά, Αττική, Πειραιά, Κόρινθο, Χαλκίδα, Εύβοια, Ναύπλιο, Τρίπολη και όλη την Ελλάδα.
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Φηγός Ο.Ε.  | Ξύλινες Καρέκλες & Τραπέζια Βοιωτία
Η εταιρεία μας “Φηγός Ο.Ε.” η οποία εδρεύει στην Βοιωτία, πιστή όλα αυτά τα χρόνια στις αξίες τις, σας προσφέρει εξαιρετικές παραδοσιακές καρέκλες και σκαμπό, ξεχωριστά και λειτουργικά τραπεζάκια, όμορφους και ανθεκτικούς καναπέδες, εκκλησιαστικές καρέκλες και μοναδικές προτάσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Τα παραδοσιακά σχέδια μας και οι μοντέρνες χρωματικές προτάσεις μας μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι, το εξοχικό σας αλλά και την επιχείρησή σας όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α.
 
Η γνώση και η αγάπη του αντικειμένου, η μακρόχρονη πείρα μας, η σωστή επιλογή υλικών και η τελειότητα σε κάθε έπιπλο που προσφέρουμε είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας μας τα οποία την διακρίνουν και την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο.


Καρέκλες
 

Καναπέδες
 

Τραπέζια
 

Σκαμπώ
 

Σκηνοθέτη
 

Εκκλησίας
 

Προτάσεις
 
 

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο μας που λειτουργεί στο εργοστάσιό μας στην επαρχιακή οδό Καπαρελλίου - Πλαταιών προκειμένου να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να κάνετε την ιδανική επιλογή.